Saopštenja

/df-podrzavamo-osnivanje-nove-skole-u-hadzicima-ali-ne-i-da-se-nosi-ime-knjizevnika-envera-colakovica_1437489852.jpg | df-podrzavamo-osnivanje-nove-skole-u-hadzicima-ali-ne-i-da-se-nosi-ime-knjizevnika-envera-colakovica_1437489852
(0)

Saopštenje Demokratske fronte: Odgovor Vučiću!

Izjave srbijanskog premijera Aleksandra Vučića koje je u Davosu dao povodom sankcija koje su SAD uvele predsjedniku RS Miloradu Dodiku predstavljaju klasičnu zamjenu teza, i ni u kom slučaju ne doprinose stvaranju povoljnog političkog ambijenta u BiH..

  • 19 Jan 2017
(0)

Saopštenje Demokratske fronte Vogošća

Općinsko povjereništvo Demokratske fronte Vogošća obavještava javnost da je  Klub vijećnika  Demokratske fronte u Općinskom vijeću Vogošća pokrenuo inicijativu za izmjenu Odluke o plaćama i naknadama u Jedinstvenom općinskom organu uprave, s..

  • 13 Jan 2017
vijecnici-lukavac
(0)

ODRŽANA 2. REDOVNA SJEDNICA OV LUKAVAC

U protekla dva dana održana je 2. redovna sjednica OV Lukavac. Načelnik Opštine Lukavac, inače zajednički kandidat DF- a i SDP- a, nalazi se u nezavidnoj situaciji jer u OV Lukavac većinu imaju stranke SDA, SBiH i predstavnici manjina. Na pomenutoj..

  • 30 Dec 2016
mostar2
(0)

SAOPŠTENJE GRADSKOG ODBORA DEMOKRATSKE FRONTE MOSTAR

Povodom posjete Bakira Izetbegovića Mostaru  Demokratska fronta Mostar  želi saopćiti javnosti neslaganje sa lošim politikama i promišljanjima  Izetbegovića. Naime Izetbegović u svojoj posjeti Mostaru iznosi konstrukciju tvrdeći kako ovog puta ..

  • 26 Dec 2016