Saopštenja

mostar2
(0)

SAOPŠTENJE GRADSKOG ODBORA DEMOKRATSKE FRONTE MOSTAR

Povodom posjete Bakira Izetbegovića Mostaru  Demokratska fronta Mostar  želi saopćiti javnosti neslaganje sa lošim politikama i promišljanjima  Izetbegovića. Naime Izetbegović u svojoj posjeti Mostaru iznosi konstrukciju tvrdeći kako ovog puta ..

  • 26 Dec 2016
dsc_0520
(0)

SAOPŠTENJE SA SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA DEMOKRATSKE FRONTE

Predsjedništvo Demokratske fronte na današnjoj sjednici najoštrije je osudilo dogovor Čović – Dodik o izmjenama Zakona o Ustavnom sudu BiH, ocjenivši to kao flagrantan primjer antidejtonskog djelovanja i totalnog urušavanja pravnog sistema u ..

  • 21 Dec 2016
mostar2
(0)

SAOPŠTENJE GO DF MOSTAR

Delegacija Gradskog odbora Demokratske fronte Mostar sudjelovala je na sastanku u vezi ponovnog pokretanja razgovora u vezi sa rješavanjem problema oko višegodišnjeg neodržavanja izbora u Mostaru i neprovođenja odluke Ustavnog suda. Iako najavljeni d..

  • 08 Dec 2016
dsc_1577
(0)

SAOPŠTENJE SA SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA DEMOKRATSKE FRONTE

Na sedamnaestoj redovnoj sjednici, održanoj u četvrtak, 01.12.2016. godine Predsjedništvo Demokratske fronte usvojilo je Strateške smjernice za buduće djelovanje ove stranke. Nakon iscrpne analize proteklih opštinskih/općinskih izbora, Predjedništ..

  • 01 Dec 2016
mostar2
(0)

SAOPŠTENJE DF-a: MOSTAR – AVETI PROŠLOSTI U GRADU NA NERETVI

Jutros su u Mostaru postavljene zastave nekadašnje tzv. Hrvatske Republike Herceg Bosne. Danas je predviđena proslava dvadeset petogodišnjice te „avet republike“, koju je poništio Dejton. Večeras će se na brdu Hum iznad Mostara organizirati i va..

  • 17 Nov 2016