Saopštenja

/df-podrzavamo-osnivanje-nove-skole-u-hadzicima-ali-ne-i-da-se-nosi-ime-knjizevnika-envera-colakovica_1437489852_1.jpg | df-podrzavamo-osnivanje-nove-skole-u-hadzicima-ali-ne-i-da-se-nosi-ime-knjizevnika-envera-colakovica_1437489852_1
(0)

Povjereništvo DF-a Novi Grad Sarajevo: Ko se zaista raspada i gasi?!

Trujući javni prostor poluinformacijama o navodnom gašenju Demokratske fronte razna piskarala i njihovi nalogodavci pokazuju zapravo nervozu u vladajućim strukturama. Demokratske fronte je bilo i biće je onoliko koliko njeni članovi budu željeli da ..

  • 21 Apr 2017
dsc_0262
(0)

Demokratska fronta: “ŠTO JE BABI MILO, TO JOJ SE I SNILO!”

Mada do opštih parlamentarnih izbora ima još mnogo vode da proteče, aktuelni vlastodršci podobro su se zabrinuli da do tada, pod tepih stavljajući raspad i frakcionaštvo u vlastitim strankama, koriste sva moguća sredstva da „na vrijeme“ uklone ..

  • 20 Apr 2017
brcko-distrikt
(0)

Saopštenje Demokratske fronte Brčko Distrikta

U lokalnim medijima i šire, pojavile su se vijesti o navodnom raspadu DF-a i kolektivnom napuštanju stranke. Problem šačice frustriranih kadrova s velikim aspiracijama u pomenutim medijima jednostrano je tretiran, gdje je samo jednoj strani dopušteno..

  • 13 Apr 2017
most-čapljina
(0)

SAOPŠTENJE: Najoštrija osuda bombaškog napada

Kantonalni odbor DF HNK najoštrije osuđuje bombaški napad na poslovni objekt i dom vijećnika Čapljinske neovisne liste Pere Previšića. Nažalost, potvrđuje se ustaljena praksa na koju smo podsjećali čitavu prošlu godinu. Niti jedan slučaj napa..

  • 07 Mar 2017
5582ca36a885a2-86579255_vlada-federacije36
(0)

Parlamentarna većina „dizala ruke“ za ekonomske mjere Vlade FBiH

Udruženje poslodavaca FBiH je poslalo otvoreno pismo liderima vodećih stranaka u Parlamentu Federacije BiH. Ono što se navodi u pismu nedvojbeno govori o tome da smo kao Klub zastupnika Demokratske fronte u Parlamentu FBiH bili u pravu kada smo intenzi..

  • 03 Mar 2017
Jablanica-panorama
(0)

SAOPŠTENJE OO DF-A JABLANICA: OBEĆANJE – LUDOM RADOVANJE

Ovih dana u medijima su se pojavile mnoge informacije oko toga da li je usvojena izmjena trase koridora Vc kojom bi Jablanica dobila priključak u Glogošnici ili ne. Vladajuće strukture slave pobjedu pričajući kako su se izborili za priključak u Jabl..

  • 15 Feb 2017