Saopštenja

Logo
(0)

MAGAZIN DANI: Karta za iseljavanje sa Drine

Piše: Ernad Metaj Objava: 12.02.2016. Dva smrtna slučaja nakon ujeda ose! Smrt nekoliko srčanih bolesnia i oboljelih od plućne embolije jer nije bilo moguće organizirati pravovremni transport do bolnice! Ovo su neke od drastičnih posljedica nedostat..

  • 15 Feb 2016
Logo
(0)

NAJAVA, BIHAĆ: SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA DF-a

Predsjedništvo Demokratske fronte zasjedat će u srijedu 17.02.2016.godine u Bihaću, i to u prostorijama KO DF-a Unsko sanskog kantona (adresa Krupska bb) sa početkom u 13h. Na dnevnom redu, između ostalog, bit će i pripreme stranke za predstojeće o..

  • 15 Feb 2016
demokratska-fronta-reklama
(0)

SAOPĆENJE ZA JAVNOST: Gradski odbor DF-a Mostar

Gradski odbor Demokratske fronte Mostar, povodom poslijednjih navoda Odbora SDA gradskog područja Mostar-Sjever iznesenih u javnosti ovim saopštenjem, želi građanima Mostara ponovno istaći kako kreirani prijedlog o riješenju Mostara  DF-SDP u potpu..

  • 11 Feb 2016
demokratska-fronta-reklama
(0)

DF o mehanizmu koordinacije

Činjenica da je Odluka o mehanizmu koordinacije donijeta u tajnosti 26.1.2016. a objavljena dvije sedmice kasnije ne govori u prilog transparentnosti rada Vijeća ministara Bosne i Hercegovine. Očigledna je namjera bila ostaviti stručnu javnost  po st..

  • 10 Feb 2016
Logo
(0)

Potpredsjednik F BiH Milan Dunović u posjeti Goraždu

Potpredsjednik FBiH, gospodin Milan Dunović, danas se susreo sa predstavnicima izvršne i zakonodavne vlasti BPK Goražde. Nakon konstruktivnog razgovora sa Premijerom i ministrima u Vladi BPK Goražde, Potpredsjednik FBiH posjetio je proizvodne pogone f..

  • 10 Feb 2016