U Mostaru DF-u pristupilo 150 novih članova

 

U Mostaru je danas održana svečana sjednica Gradskog odbora Demokratske fronte Mostar.

Povod ove sjednice bila je dobrodošlica za 150 novih članova Demokratske fronte u Mostaru što je još jedan dokaz stalnog rasta i jačanja mostarske organizacije Stranke.

Na početku sjednice prisutnima se obratio Ahmed Džubur, predsjednik Gradskog odbora Mostar i član Predsjedništva Demokratske fronte.

Također, novoprimljenim članovima su se obratili Sifet Podžić, ministar odbrane u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine, Milan Dunović, potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine, Alma Kratina, potpredsjednica Demokratske fronte i šefica Kluba DF-a u ZD PFBiH, Zlatan Begić, zastupnik u ZD PSBiH, Vlatko Glavaš, zastupnik u ZD PSBiH i Senadin Lavić, član Predsjedništva Demokratske fronte, koji su novoformiranom Gradskom odboru poželjeli puno uspjeha u budućim aktivnostima.

Borba za građansko društvo je prioritet Demokratske fronte, tako je bilo do sada, a tako će biti i u nastavku, poruka je koja je poslana sa ove sjednice. Također, rečeno je da svaka ideja koja vodi u nove i dublje podjele društva nisu prihvatljive i daleko su od normi kakvim težimo.

Euroatlantske integracije, a prije svega put u NATO savez, kao i insistiranje na provedbi presuda Evropskog suda za ljudska prava i dalje će ostati u vrhu prioriteta kojim će se voditi svi zvaničnici Demokratske fronte.

Kada pobjeđuju poštenje i istina i Bosne i Hercegovina pobjeđuje!

Sekretarijat Demokratske fronte

 

Adresa: Radićeva br. 8, 71 000 Sarajevo

Telefon: +387 (0)33 710 400

Fax: +387 (0)33 711 620

E-mail: sekretarijat@fronta.ba

Copyright © 2022 – Demokratska fronta – Design by AL

Kada pobjeđuju poštenje i istina i Bosne i Hercegovina pobjeđuje!

Copyright © 2022 – Demokratska fronta – Design by AL