Aktuelnosti

admin-ajax
(0)

DEMOKRATSKA FRONTA: DRŽAVA BIH – NA KOLJENIMA

Na početku ovog saopštenja citiraćemo upravo objavljenu vijest, koja (a nije prva) govori o kontinuiranom udaru na sve državne institucije BiH. Što je najgore u svemu, pečat na taj svojevrsni udar na sve što nosi prefiks BH daje jedna od potpisnica..

  • 31 Oct 2017
PC07472-1230×790
(0)

SAOPŠTENJE: POLITIČKE SDA KABADAHIJE!

Juče je u Zvorniku verbalno napadnut i izvrijeđan naš povjerenik u Zvorniku i član Predsjedništva Demokratske fronte, Esad Hasanović od strane predsjednika gradske skupštine Zvornik i kadra SDA, Mersada Mehmedovića U Saopštenju DF-a Zvornik od 16..

  • 18 Oct 2017
DSC_0086
(0)

Sastanak sa NDI-em u Demokratskoj fronti

Članica Predsjedništva Demokratske fronte, Maja Gasal Vražalica sastala se danas, u Sarajevu sa Direktorom za programe sa političkim strankama Nacinalnog demokratskog instituta, Ivanom Doherty-em.   Razgovarali su o trenutnoj političkoj situaciji u ..

  • 16 Oct 2017
DSC_0015
(0)

Održana 25. sjednica Predsjedništva Demokratske fronte

U Sarajevu je danas održana 25. redovna sjednica Predsjedništva Demokratske fronte. Na sjednici su razmatrani prijedlozi daljih koraka u saradnji sa Socijaldemokratskom partijom Bosne i Hercegovine, te smijer implementacije potpisanog Okvirnog plana zaj..

  • 10 Oct 2017
admin-ajax
(0)

DF Kantona Sarajevo: Vi sve znate, a narod izgleda ne zna!

Osjećamo obavezu da se obratimo javnosti vezano za cirkularne slike vijećnika OV Novo Sarajevo koje kruže internet portalima i društvenim mrežama, a gdje se, uz slike pojedinih vijećnika koji su glasali za ime dvorane „Novo Sarajevo“ ili bili su..

  • 09 Oct 2017
sa
(0)

Referendum o nazivu dvorane na Grbavici!

Naša stranka, Socijaldemokratska partija BiH, Demokratska fronta i Građanski savez uputili su prema Općinskom vijeću Općine Novo Sarajevo Prijedlog odluke o raspisivanju referenduma za preimenovanje naziva Sportske dvorane „Novo Sarajevo“ u Sport..

  • 06 Oct 2017
IMG_9467
(0)

SVAKO DIJETE TREBA RODITELJA

Naša zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bih Maja  Gasal je  kao članica Zajedničke komisije za ljudska prava , podnijela Inicijativu za održavanje konferencije za djecu bez roditeljskog staranja. Inicijativa je podržana , pa s..

  • 03 Oct 2017