Aktuelnosti

1
(0)

PREDSJEDNIK DF-A ŽELJKO KOMŠIĆ O UGOVORU IZ BIH I DRŽAVE

Vezano za odbijanje zaključenja Ugovora između IZ BiH i države BiH od strane dva člana Predsjedništva BiH – Dragana Čovića i Mladena Ivanića, smatram da je potrebno istaći sljedeće: Ovakve poteze dvojice aktuelnih članova Predsjedništva BiH ..

  • 20 Apr 2018
DSC_0345
(0)

Saopštenje Demokratske fronte

Demokratska fronta smatra sramotnim zaključke donesene na današnjoj sjednici Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH. Prije svega, navedenim zaključcima zatraženo je da bude odgođeno izjašnjavanje o prijedlogu Izbornog zakona BiH, koji se odnosi na..

  • 17 Apr 2018
DSC_0661
(0)

U Zenici obilježena 5. godišnjica Demokratske fronte

Danas je u Zenici održana svečano – radna sjednica Glavnog odbora Demokratske fronte, čime je obilježena 5. godišnjica osnivanja Stranke. Tom prilikom predsjednik, Željko Komšić je podsjetio da je u tom periodu bilo i uspona i padova u radu stra..

  • 07 Apr 2018
FB_IMG_1522569161222
(0)

Javna tribina Demokratske fronte “Trenutak istine” u Tuzli

U velikoj sali Bosanskog kulturnog centra u Tuzli, sinoć je održana javna tribina “Trenutak istine” u organizaciji Kantonalnog odbora Demokratske fronte Tuzlanskog kantona. Dobrodošlicu je svim prisutnima prvo poželio član Predsjedništva Stranke..

  • 01 Apr 2018
DSC_0283
(0)

Saopštenje Demokratske fronte

Zahtjevi građana BiH i cjelokupne javnosti, da stranke građanske orijentacije na predstojećim izborima nastupe zajedno i sa Izbornim programom koji će obezbijediti promjene, znatno su olakšali odluku rukovodstva Demokratske fronte da predloži ujedin..

  • 20 Mar 2018