Aktuelnosti

admin-ajax
(0)

KO DF HNK: Napravimo civilizacijski iskorak u HNK!

Povodom informacije kako  se Kolegij Skupštine Hercegovačko-neretvanskog kantona /HNK/ nije mogao usuglasiti da se na dnevni red iduće sjednice Skupštine stave amandmani na Ustav HNK kojima bi Srbi postali konstitutivan narod u ovom kantonu, možemo ..

  • 04 Sep 2017
bajram
(0)

Bajram Šerif Mubarek Olsun

Svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine koji slave nastupajući Kurban Bajram želimo Bajram Šerif Mubarek Olsun. Neka nas poruka Kurban Bajrama osnaži u želji za činjenje dobrog i vrati nadu u boljitak svih ljudi. U danima praznika istaknim..

  • 31 Aug 2017
admin-ajax
(0)

DF NOVO SARAJEVO: INICIJATIVA

ULICU AZIZE ŠAĆIRBEGOVIĆ PREIMENOVATI U ULICU GENERALA ŠIBERA Povodom obilježavanja prve godišnjice smrti jednog od najvećih simbola otpora agresiji na BiH gospodina Stjepana Šibera, Demokratska fronta Novo Sarajevo obavještava javnost Kantona Sa..

  • 28 Aug 2017
admin-ajax (1)
(0)

Demokratska fronta: Car je go!

Posljednja javna ubjeđivanja trojice premijera Zvizdića, Novalića i Konakovića kako nam je sve bolje ali eto, da se to još ne vidi, podsjeća na priču o carevom novom ruhu. Sjećate se, dva prevaranta obećali su caru novo odijelo i ubijedili ga da ..

  • 04 Aug 2017
IMG_7931
(0)

Peticija Demokratske fronte: Spasimo Tašlihan!

Demokratska fronta (DF) Kantona Sarajevo jučer je organizirala potpsivanje peticije za očuvanje Tašlihana, jednog od najznačajnijih nacionalnih spomenika Sarajeva iz 16. stoljeća. Za samo nekoliko sati, u neposrednoj blizini lokaliteta arheoloških o..

  • 30 Jul 2017