Aktuelnosti

dsc_0785
(0)

BRČKO – PREDSTAVLJANJE KANDIDATA DF

Sinoć je u Brčkom, na stadionu malih sportova Blatuša, održan predizborni skup Demokratske fronte, na kojem su predstavljeni kandidati za Skupštinu Brčko distrikta, na čelu sa nosiocem liste, Adnanom Drapićem. Drapić je u svom obrćanju rekao „..

  • 25 Sep 2016
dsc_0721
(0)

ODŽAK – PREDIZBORNI SKUP DF-A

U Centru za kulturu u Odžaku održan je centralni predizborni skup na kome su se građanima Odžaka predstavili kandidati Demokratske fronte za Opštinsko vijeće Odžak i kandidatkinja za načelnicu opštine Odžak, dr Mara Đukić. Na samom početku, p..

  • 25 Sep 2016
dsc_0785
(0)

LUKAVAC – PREDSTAVLJANJE KANDIDATA DF

Demokratska fronta je sinoć u Domu kulture u Lukavcu održala predizborni skup, na kojem su predstavljeni kandidati za općinsko vijeće, na čelu sa nosiocem liste Emirom Imamovićem, i nezavisni kandidat za načelnika Edin Delić, podržan od strane DF..

  • 24 Sep 2016
dsc_0725
(0)

SREBRENIK – PREDSTAVLJANJE KANDIDATA DF

Sinoć je u Domu kulture Srebrenik održan predizborni skup Demokratske fronte, na kojem se predstavljeni kandidati za Općinsko vijeće i kandidat za načelnika, dr. Izudin Kešetović. Kešetović je u svom obraćanju rekao: “Prije nekoliko dana, ..

  • 24 Sep 2016
dsc_2103
(0)

ZVORNIK – PREDSTAVLJANJE KANDIDATA DF

Na skupu Demokratske fronte, održanom u Zvorniku,u punoj sali Omladinskog doma ,prisutnima su se obratili nosilac liste Esad Hasanović, te kandidati Admir Hasanović i Šaban Fejzić. Sa skupa je poručeno da je vrijeme za promjene u Zvorniku, da je lis..

  • 23 Sep 2016
dsc_2028
(0)

SREBRENICA – PREDIZBORNI SKUP

Sinoć je u  sali Centra za kulturu Srebrenica, održan predizborni skup Demokratske fronte, na kojem su se predstavili kandidati za Općinsko vijeće Srebrenica, na čelu sa nosiocem liste, Amirom Kulaglićem,koje je ,obraćajući se prisutnima,uz ostal..

  • 23 Sep 2016
img_0489
(0)

ZENICA – PREDSTAVLJANJE KANDIDATA DF

Demokratska fronta je sinoć održala predizborni skup u punoj sali Bosanskog narodnog pozorišta Zenica. Okupljenim građanima, članovima i simpatizerima, u prelijepom ambijentu pozorišta, predstavili su se kandidati za Gradsko vijeće Zenica, na čelu..

  • 22 Sep 2016
img_0478
(0)

MAGLAJ – PREDSTAVLJANJE KANDIDATA DF

U Maglaju je održan centralni promotivni skup Demokratske fronte na kojem su predstavljeni kandidati ove stranke za Općinsko vijeće Maglaj u narednom mandatu. Skupu su, u ime Predsjedništva DF prisustvovali i prisutnim građanima Maglaja uputili poru..

  • 22 Sep 2016
dsc_1844
(0)

PREDIZBORNI SKUP – JABLANICA

U Muzeju bitke za ranjenike u Jablanici, sinoć je održan predizborni skup Demokratske fronte na kojem su predstavljeni kandidati za  Općinsko vijeće, na čelu sa nositeljicom liste Azrom Nezirić i kandidat za načelnika općine, Tenaid Zukić. U svo..

  • 21 Sep 2016