Aktuelnosti

12
(0)

SAOPŠTENJE KANTONALNOG ODBORA DEMOKRATSKE FRONTE BPK GORAŽDE

Poštovani građani, Demokratska fronta Goražde zahvaljuje vam se na ukazanom povjerenju na Lokalnim izborima i ostaje pri svojim stavovima da radi u interesu svih građana. Želimo istaći da u narednom periodu nećemo koalirati sa Strankom demokratske ..

  • 21 Oct 2016
cropped-Grb-DF.png
(0)

REAGOVANJE DF-a: ANTE DOMIĆ – UBI GA PREJAKA RIJEČ !

Ante Domić, dosadašnji gradonačelnik Brčkog, u ovim lokalnim izborima nosilac liste HDZ-a za brčanski parlament, mrtav ozbiljan i hladan, u izjavi za Radio Brčko reče kako njegov HDZ neće u koaliciju niti sa jednom strankom koja je na svojim lista..

  • 17 Oct 2016
dsc_0293
(0)

SAOPŠTENJE SA SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA DEMOKRATSKE FRONTE

Predsjedništvo Demokratske fronte održalo je danas sjednicu u Sarajevu, na kojoj su analizirani rezultati nedavno održanih lokalnih izbora. Mada još uvijek nisu objavljeni konačni rezultati u nekim sredinama, na osnovu do sada prikupljenih podataka i..

  • 13 Oct 2016
slika-1
(0)

EDIN DELIĆ, NOVI NAČELNIK OPĆINE LUKAVAC U POSJETI DF-U

Danas je Centralu Demokratske fronte posjetio novoizabrani načelnik općine Lukavac,gospodin Edin Delić, zajednički kandidat DF-a,SDP-a i SDU-a za načelničko mjesto. Uz iskrene čestitke za izvanredan rezulat koji je postigao u Lukavcu,razgovarano je..

  • 05 Oct 2016
/Grb DF.png | Grb DF
(0)

PISMO PREDSJEDNIKU KOMŠIĆU

Jučer je na FB stranicu DF-a pristiglo pismo Selme iz Maglaja, upućeno predsjedniku Demokratske fronte. Zbog divne poruke koju je poslala Selma, i značaja riječi koje je napisala, pismo prenosimo u cijelosti: “Poštovani gospodine Komšiću, Pr..

  • 04 Oct 2016
dsc_1372
(0)

GRAČANICA – PREDIZBORNI SKUP DF-a

Večeras je održan predizborni skup Demokratske fronte u Gračanici, na kojem su predstavljeni kandidati za Općinsko vijeće, na čelu sa nosiocem liste, Alenom Mujićem, i kandidat za načelnika, Senad Kadić. U svom obraćanju, Alen Mujić je rekao: P..

  • 01 Oct 2016