Aktuelnosti

DF BPK
(0)

DF – GORAŽDE O OBRAZOVNOM SISTEMU U BPK (30.8.2016.)

DF – GORAŽDE O OBRAZOVNOM SISTEMU U BPK Analizirajući makroekonomske pokazatelje u FBiH i kantonima u njenom sastavu ,  očigledno je da je pitanje zapošljavanja glavno pitanje na koje većina kantona nije našla adekvatan odgovor. Na osnovu Izvješ..

  • 30 Aug 2016
Brcko
(0)

Brčko: Lažni zaštitnici nacionalnih interesa

Iako predizborna kampanja još nije ni počela,  u srijedu su predstavnici SDA i SBB Brčko potpisali Sporazum o postizbornom djelovanju, svečano se obavezujući na svekoliku saradnju nakon izbora, na kojima će, kako vjeruju, ostvariti ubjedljivu pobje..

  • 27 Aug 2016
doboj
(0)

U Doboju otvorena kancelarija Demokratske fronte

U Doboju je danas otvorena kancelarija opštinskog odbora Demokratske fronte. Članovima i simpatizerima stranke koji su se okupili na ovom svečanom činu, u ime čelništva stranke, prigodnim govorom se obratio potpredsjednik Demokratske fronte i šef k..

  • 17 Aug 2016
LSVO
(0)

Susret mladih Demokratske fronte i Lige socijaldemokrata Vojvodine

U organizaciji Nacionalnog Demokratskog Instituta (NDI), danas je u Sarajevu, u sjedištu Demokratske fronte, održan susret članova Odbora za pitanja mladih Demokratske fronte (političke akademije DF) i Omladine lige socijaldemokrata Vojvodine. Razgovo..

  • 28 Jul 2016