Aktuelnosti

dsc_5789
(0)

Kako nam funkcioniše država?

Primjer koji slijedi, crno na bijelo, najbolje od bilo kakve priče govori o tome kako nam funkcioniše jedna od poluga svakog demokratskog društva – sudstvo, tužiteljstvo, pravosuđe. Primjer je iz Bihaća, a govori o tome da je skoro godinu dan..

  • 22 Nov 2016
zenica-grad-s-intera-600×330
(0)

Zenica – konstituirano Gradsko vijeće

Danas je u velikoj Sali Grada Zenice, održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Zenica. U skladu sa Dnevnim redom, pored davanja svečane izjave vijećnika, izvršen je i izbor predsjedavajuće Gradskog vijeća Zenica, zamjenika predsjedavajuće..

  • 17 Nov 2016
dsc_1141
(0)

SAOPŠTENJE: ODRŽAN SASTANAK SA VIJEĆNICIMA DF-A

U Centrali Demokratske fronte u Sarajevu, juče i danas (srijeda, četvrtak), predsjednik stranke Željko Komšić održao je sastanak – konsultacije sa svim vijećnicima/odbornicima u općinskim/gradskim vijećima u BiH, koji su osvojili mandate ka..

  • 03 Nov 2016
imag3079
(0)

SAOPŠTENJE DF-A: SITUACIJA JE ALARMANTNA

Upozoravamo građane Bosne i Hercegovine, posebno Federacije BIH, da vladajući  unutarstranački koalicioni kapaciteti pucaju na svim šavovima, a najvidnije razmimoilaženje je među liderima SDA, HDZ-a i SBB-a. U najnovijem medijskom istupu to je ,u v..

  • 02 Nov 2016
cropped-Grb-DF.png
(0)

Novi Dodikov podmukli udarac državi BiH

Demokratska fronta izražava zgražavanje i postavlja otvoreno pitanje svim građanima Bosne i Hercegovine, dokle će tolerisati “razvaljivanje”ove države, i to sa svih strana. Današnja “svečanost” u Banjaluci,na kojoj su uruče..

  • 24 Oct 2016