Aktuelnosti

DSC_0015
(0)

Održana 25. sjednica Predsjedništva Demokratske fronte

U Sarajevu je danas održana 25. redovna sjednica Predsjedništva Demokratske fronte. Na sjednici su razmatrani prijedlozi daljih koraka u saradnji sa Socijaldemokratskom partijom Bosne i Hercegovine, te smijer implementacije potpisanog Okvirnog plana zaj..

  • 10 Oct 2017
admin-ajax
(0)

DF Kantona Sarajevo: Vi sve znate, a narod izgleda ne zna!

Osjećamo obavezu da se obratimo javnosti vezano za cirkularne slike vijećnika OV Novo Sarajevo koje kruže internet portalima i društvenim mrežama, a gdje se, uz slike pojedinih vijećnika koji su glasali za ime dvorane „Novo Sarajevo“ ili bili su..

  • 09 Oct 2017
sa
(0)

Referendum o nazivu dvorane na Grbavici!

Naša stranka, Socijaldemokratska partija BiH, Demokratska fronta i Građanski savez uputili su prema Općinskom vijeću Općine Novo Sarajevo Prijedlog odluke o raspisivanju referenduma za preimenovanje naziva Sportske dvorane „Novo Sarajevo“ u Sport..

  • 06 Oct 2017
IMG_9467
(0)

SVAKO DIJETE TREBA RODITELJA

Naša zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bih Maja  Gasal je  kao članica Zajedničke komisije za ljudska prava , podnijela Inicijativu za održavanje konferencije za djecu bez roditeljskog staranja. Inicijativa je podržana , pa s..

  • 03 Oct 2017
sa
(0)

Opozicija traži referendum građana Novog Sarajeva!

Građanski opozicioni blok u Općinskom vijeću Novo Sarajevo na sljedećoj sjednici vijeća tražit će raspisivanje referenduma građana o imenu sportske dvorane u Novom Sarajevu. Iz ovog bloka kog čine SDP BiH, Demokratska fronta, Naša Stranka i Gra..

  • 29 Sep 2017